Min egen rabarberkaka

Min egen rabarberkaka

Ingredienser
6-8 rabarber
kanel
150 gram smör
1 1/2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver

Gör så här
1. Skala och skiva rabarberna i 1 centimeters skivor.
2. Lägg rabarberskivorna i en eldfast ugnsform och strö kanel över rabarberskivorna.
3. Smält smöret i en kastrull och blanda i de torra ingredienserna.
4. Bre pajsmeten över rabarberskivorna.
5. Lägg pajen i ugnen, 200° ca. 25 min.

Serveras med vaniljsås eller vanlijglass.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
Min egen rabarberkaka, 7.8 out of 10 based on 9 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *