Mumsig rabarberpaj

Fick det här receptet av att snoka på min mamma när hon bakade när jag var liten, vad jag listat ut så ska du göra så här för att få en mumsig Rabarberpaj!

Värm upp ugnen till 225 grader, blanda ingredienserna nedan och se till att fatet är både ugnsäkert och insmort med margarin. Lägg på rabarberna som du tärnar först och sen kanel och socker ovanpå. Häll på resten av smulpajen och låt stå i ugnen i ca 25 minuter. Servera med massor av vaniljsås!

2.5 dl mjöl
100100 gram margarin
5-6 rabarber, gärna riktigt stora
1 1 dl socker
1 1 msk kanel
1 Mycket vaniljsås, gärna Marzan

Originally posted 2009-10-16 16:56:29. Republished by Blog Post Promoter

No votes yet.
Please wait...

26 reaktioner på ”Mumsig rabarberpaj”

  1. gooodast <3 älskar Rabarberpaj plus att jag ska äta dt i födelsedag mums tack för din recept Goodast :O<33

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Bästa skiten!

    No votes yet.
    Please wait...
  3. Supergod!!
    Vill man ha lite nyttigare variant så byt ut vetemjölet mot
    grahamsmjöl.. Lite nyttigare & minst lika god. MUMS:)

    No votes yet.
    Please wait...
  4. ska ta och göra den nu faktist, skirver i morgon vad jag tyckte samt sambon!!

    No votes yet.
    Please wait...
  5. det var fan elkigt vilket jävla recept hahahah jag hållde på att spy fan

    No votes yet.
    Please wait...
  6. Ska testa den nu. Den verkar god ut. Kommenterar imorgon vad jag tyckte.
    Hejdå <3

    No votes yet.
    Please wait...
  7. JÄTTEGOD!!! Mycket kanel lite krämig. En av de godaste Rabarberpajer jag ätit Betyg 8,5/10

    No votes yet.
    Please wait...
  8. Otroligt enkel och gick väldigt snabbt att tillaga denna Rabarberpaj!

    No votes yet.
    Please wait...
  9. ååhh vad gott det ska bli har den i ugnen men gjorde lite tvärt om så det blev konstigt satte rabarberna överst <33 fast jag är bara 12 i år såå <33

    No votes yet.
    Please wait...
  10. ska pröva den nu, men ska jag hälla deget i sen rabarberna och kanel och socker?

    No votes yet.
    Please wait...
  11. äppellppajj

    No votes yet.
    Please wait...
  12. Ja håller på med min i ugnen nu så ska bli riktigt kul att pröva den, kan meddela att detta är den första rabarber pajen jag någonsin gjort i mitt liv 🙂

    No votes yet.
    Please wait...
  13. Mumsig värre

    No votes yet.
    Please wait...
  14. vad menas med 2 msk socker, och sedan 1 dl socker igen? =)

    No votes yet.
    Please wait...
  15. Den bästa jag bakat! Personligen gillar jag när pajen har lite mer deg, så jag gjorde hälften så mycket till av degen.
    3,3/4 dl mjöl och 150g margarin alltså… serverade med vaniljvisp och fick bara fin respons!

    No votes yet.
    Please wait...
  16. nice<33

    No votes yet.
    Please wait...
  17. sara diskar som ett moron

    No votes yet.
    Please wait...
  18. Jätte god, gästerna gilla den också.

    No votes yet.
    Please wait...
  19. Oj oj oj vilken god paj det blev=) Tack för receptet

    No votes yet.
    Please wait...
  20. Måste bara säga, utan att vara elak, att de måste vara något fel i detta recept?? Vart är sockret i själva smuldegen? Som de står skrivet i receptet så ska man bara ha socker på rabarberna i botten?? det är allafall så man uppfattar det, är de fel bör du ändra din beskrivning lite.. Ja älskar att prova nya recept och skulle prova detta men själva degen smakar ju bara mjöl..riktigt äckligt faktiskt tyvärr!!!

    No votes yet.
    Please wait...
  21. rabarberkakan sitter i ugnen nu, men smeten smakar super och det är en bra börjar! ;D

    No votes yet.
    Please wait...
  22. Klart det ska vara socker i degen.1dl står det ju

    No votes yet.
    Please wait...
  23. Världens bästa recept

    No votes yet.
    Please wait...
  24. Vad i helvete, man kan inte baka med margarin!

    No votes yet.
    Please wait...
  25. Den sitter i ugnen nu är så himmla spänd på att smaka 😀

    No votes yet.
    Please wait...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *