Rabarberpaj med smuldeg

Smörj och bröa en pajform. Skala, kärna ur och rabarberskivor rabarber och lägg i formen så att det täcker botten. Kör rabarberna på högsta effekt i micron tills de blir mjuka. Blanda margarin, socker mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke och arbeta ihop till en smulig deg; antingen med fingrarna eller med elvisp. Strö kanel över rabarberna och bred ut smuldegen överst. Grädda i nedre delen av ugnen i 200° tills pajen är gyllene.
Ingredienser:
rabarber
kanel
150 g margarin
2 dl strösocker
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...

2 thoughts on “Rabarberpaj med smuldeg”

  1. Vad är det för fel på det här receptet egentligen? Chokladen smälter ju inte?
    MvH Dan

    Rating: 2.5/5. From 1 vote.
    Please wait...
  2. vilken choklad??

    Rating: 2.5/5. From 1 vote.
    Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *