Rabarberpaj med smuldeg

Smörj och bröa en pajform. Skala, kärna ur och rabarberskivor rabarber och lägg i formen så att det täcker botten. Kör rabarberna på högsta effekt i micron tills de blir mjuka. Blanda margarin, socker mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke och arbeta ihop till en smulig deg; antingen med fingrarna eller med elvisp. Strö kanel över rabarberna och bred ut smuldegen överst. Grädda i nedre delen av ugnen i 200° tills pajen är gyllene.
Ingredienser:
rabarber
kanel
150 g margarin
2 dl strösocker
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

Originally posted 2009-09-17 18:15:10. Republished by Blog Post Promoter

No votes yet.
Please wait...

2 reaktioner på ”Rabarberpaj med smuldeg”

  1. Vad är det för fel på det här receptet egentligen? Chokladen smälter ju inte?
    MvH Dan

    No votes yet.
    Please wait...
  2. vilken choklad??

    No votes yet.
    Please wait...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.