Om oss

Välkommen till rabarberpaj.se den största samlingen för smarriga recept på rabarberpaj!

Här hittar du härliga och goda recept på rabarberpaj, både vanliga sorter, exklusivare varianter och riktigt udda bakverk! Med tungan rätt i mun och ett glatt sinne har vi gjort en sida för att fira vår älsklingsdessert, rabarberpajen som oavsett om du föredrar att äta den med glass, grädde eller vaniljsås (eller som den är!) har firat våra magar och smaklökar sen barnsben. rabarberpaj.se – Din kokbok för rabarberpaj online

Vi jobbar på att snart få upp en bättre sida för alla rabarberpajälskare där du kan bidra med dina egna recept och bilder – allt för att främja rabarberpajens fantastiska smak och upplevelser!

Snart kommer vi även att göra om sidan och få upp en ny sektion med läsarnas egna bidrag och recept – så vässa pennorna så skapar vi snart mästerverk!

Vi som gör rabarberpaj.se ser gärna att vi får komma in i ditt kök och tillsammans inspirera och utveckla nya smaker och upplevelser, vi står för receptsamlingarna och du står för passionen i köket. Låt degen flöda och rabarber skäras för här ska ätas rabarberpaj!

Ett urval av vad du kan hitta på rabarberpaj.se är givetvis en massa goda recept på rabarberpaj, rabarberkaka och även vissa andra desserter och pajer. Vi försöker även tipsa om bra saker för köket, ugnen, förkläden och kuriosa som hör hemma med ett mysigt och inbjudande kök.

Vi älskar rabarberpajoch är måna om att så många som möjligt ska lära sig att baka och även dela med sig av de fantastiska recept som finns i våra huvuden, skrynkliga lappar och slitna kokböcker. Skriv ner dem i ett mail eller här på rabarberpaj.se och låt fler få ta del av ditt favoritrecept!

Detta är målet med denna sida och vi hoppas att du fastnar för ett recept och provar det!

No votes yet.
Please wait...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Godaste & bästa rabarberpaj recepten!